Logo KBBA

Year End Sales PG Mall : Berbaloi untuk berbelanja

Dah hujung tahun kita ni,benda yang glamer hujung-hujung tahun ni mestilah sales kan atau jualan murah,samada offline atau online semua penjual berebut nak buat sales.Sebagai pengguna kita kena memilihlah mana yang berbaloi untuk berbelanja,yang memberi pulangan atau keuntungan lebih.Degan Virus Covid19 yang masih tak terkawal sekarang ramai memilih membeli-belah dalam talian atau online,lebih mudah dan selamat,tak perlu nak keluar kos minyak kereta,parking segala,dok je depan laptop atau phone kan.



Mudah Shopping di PG Mall 


Salah satu online shop yang terlibat dengan YES ni Cik Sue memilih www.pgmall.my yang kita tahu merupakan  platform e-dagang pertama di Malaysia sejak 2017 dan satu-satunya platform e-dagang tempatan di negara kita. Dari laporan Iprice Insights , menyatakan PG Mall berada pada ranking ke-3 senarai e-dagang di Malaysia. 


Dan jangan risau web pgmall ni boleh menerima pelbagai cara pembayaran samada melalui ewallet atau perbankan internet dari kebanyakan bank di Malaysia ni,jadi mudahkan untuk pengguna dan proses pembelian pun lebih lancar.




PG Mall Shopper Conference




Pada 9 Disember ini PG Mall akan mengadakan PG Mall Shopper Conference yang mana kita boleh tahu promosi terbaru dan kempen-kempen jualan terkini di PGMall,korang boleh sertai dengan scan kod QR yang tertera di gambar tu ye.Jom join boleh la tahu jualan-jualan terkini dan lebih berbaloi tuk kita sambar nanti hehehhe.


PG Mall Year End Sales

Selama sebulan dari 1 hingga 31 Disember 2020 PG Mall akan adakan Jualan Akhir Tahun atau Year End Sales yang menawarkan banyak barang-barag berkualiti terutamanya barangan tempatan sesuai dengan kempen #barangbaikbarangkita korang boleh klik di SINI ye .Menawarkan pelbagai barangan berkualiti untuk pelbagai kegunaan seperti kanak-kanak,barang elektri,barang rumah,kosmetik dan kecantikan ,serta banyak lagilah,korang klik je kat situ ,macam-macam pilihan ada.


Khas untuk pelanggan PG Mall, dengan pembelian minima berjumlah RM50 - jangan lupa gunakan kod kupon KBBM20 untuk diskaun harga RM20 . Dan dengan pembelian minima berjumlah RM50 - kod kupon KBBM30 dan mendapat potongan harga RM30 . 


Menarikkan? Jom dah boleh dah tu kalau nak pilih-pilih barang yang berkenan,Cik Sue sendiri dah dok skroll apps PG Mall dan masukkan kat cart dah.Senang susun dulu mana yang berkenan.

Psttttt Cik Sue sekarang ni dok usha barang kemas kat PG Jewel tuk anak dara kat rumah ni,dah besar sikit ni kan boleh la pakaikan barag kemas yang simple-simple,agak berbaloi barangan kemas kat PG Jewel ni,dapat yang kecil-kecil pun ok dah heheheh ada banyak tawaran hebat ni,jom korang kumpul sikit-sikit.

Satu lagi sekarang ni kan tengah trend semua orang dok beli vakum cordless atau tnpa wayar yang ringan untuk kerja rumah,Cik Sue ni memang lama dah aim sebab malas dan renyah dan guna vakum lama kat rumah ni yang wayar panjang berjela dan berat,bila lepas vakum je dah malas nak kemas balik nak gulung balik wayarnya tu alahaiiiii jadi malas nak mengemas (ke alasannnnn hahahahah) eh tapi betulla,dengan perut dah memboyot ni nak la cari alat pembersihan yang lebih ringan dan memudahkan kerja kan,takkan nak tengok je rumah penuh habuk huuuuuhuuu.,Alhamdulillah dah masuk cart wehooooo tak sabar rasa.

Sambil-sambil tu Cik Sue dok usha juga la persediaan tuk bersalin dan berpantang nanti,banyak je produk tempatan yang sesuai kat dalam ni samada penjagaan bayi atau ibu -ibu.Boleh a masuk cart dulu nanti dah dekat-dekat nanti boleh terus beli kan.




Soooooo,apa tunggu lagi ,jom la kita membantu meningkatkan ekonomi negara tuk keadaan sekarang ni heheheh cewahhh,ye la masa ni la nak rebut tawaran hebat barang-barang yang kita idamkan tu,betul tak? Jom layari www.pgmall.my atau korang klik SINI untuk register akaun ye.

Website: www.pgmall.my 



psttttt Seronok pulak dok usha barang kemas PG Jewel tu ,cantik-cantik designnya,khabarnya emas nya pun bermutu dan di perakui.Emas kan tengah murah sekarang,so bolehlah,sikit-skit mana yang termampu,tak rugi pun kan.

9 comments

  1. Best beli kat PGMall. Haritu beli blender baru dengan periuk wok, berbaloi-baloi

    ReplyDelete
  2. Nak beli gapo tau ni .. Dah ada dah duit kita kat C Wallet tu tak guna lagi ni. Tgh fikir nak beli gapo .. Nnt try usha2 ..

    ReplyDelete
  3. Sale datang lgi. Alahai leh jadi tak tenteram jiwa. Mau semua nak beli.

    ReplyDelete
  4. Dah pernah shopping kat pgmall. Mmg puas hati sbb seller dia cepat je pos barang

    ReplyDelete
  5. Tahun ni ramai yang terkesan. Duit guna yang perlu jer. Malap jer mall.

    ReplyDelete