Logo KBBA

Kurma Premium Al Hannan : Jom jana pendapatan jual kurma.

Korang suka kurma tak? Kalau Cik Sue jangan tanya la ,wajib ada kat rumah dan dapurku.Dari kecik memang ma abah ajar makan kurma,kalau dulu tinggal kat pedalaman kampung hulu susah nak dapat kurma,bulan puasa je la ada peraih datang jual.Sekarang dah banyak kat pasaran,tapi hati-hati tau Cik Sue pernah terbeli kurma yang nampak cantik keadaannya tapiiii rupanya di sira dengan air gula,haaa bahaya tau kang kencing manis pulakkkkk.

Jadi Cik Sue akan cari kurma premium,mahal sikit tapi berbaloi,menyihatkan,tapi ada je yang murah,sedap dan original dari Tanah Arab sana di pasaran kita ni,kena pandai pilih la ye.Ada macam-macam jenama dari pelbagai syarikat yang pasarkan kurma premium sekarang,selalunya Cik Sue akan pilih dan tengok kualiti kurma juga la,ada yang sebii-sebiji dan bertangkai,ikut selera la nak makan yang jenis macam mana,ada yang kering,ada yang basah-basah lagi.

Selain makan sebiji-sebiji macam tu,Cik Sue suka juga masukkan dalam susu dan blend ,sedapppp minum sejuk-sejuk.Tambahan sekarang mengandung memang amalkan kurma,paling kurang pun 2 biji sehari wajib,banyak khasiatnya,salah satu untuk Cik Sue ni memberi tenaga dan hilangkan loya alahan,kekadang bila rasa letih tak bermaya Cik Sue amalkan kurma tuk lebih bertenaga,tak selera makan makanan lain,ambil je kurma 2 biji dengan susu segelas untuk alas perut supaya tak gastrik.


Kurma Premium Al Hannan

 

Ye, sekarang pilihan Cik Sue kurma jenama Al Hannan,kenapa? Haaa meh nak cerita.Kurma diaorang ni memang kurma premium bukan kurma sira gula ye opppssss.Rasa memang manis original,bila dah mula makan rasa tak nak stop pulak,ishhhh memang cepat la habis gini.Memang berkualiti dan sedap tau,berbaloi dengan harga.Kurma Al Hannan ni ada banyak pilihan antaranya Kurma Ajwa.Safawi,Mariami,Medjoul dan Tangkai.Kalau korang yang biasa makan kurma level premium memang korang tau la kualiti kurma jenama ni memang terbaik.

Peluang jana pendapatan dengan Kurma Al Hannan jenama sendiri.

Dalam keadaan kini ramai yang terjejas dengan tekanan pandemic Covid19 kan,ada yang di buang kerja dan pendapatan terjejas,jadi Al Hannnan membuka peluang untuk semua pasarkan kurma premium mereka,Cik Sue pun rasa nak cuba la.Yang menariknya kita boleh pasarkan kurma premium dengan jenama sendiri tau,haaaa bila lagi kan nak jadi founder ada produk sendiri hehehhe.Tambahan sekarang pasaran makanan Sunnah memang ok,dan orang memang cari,jual sesuatu yang berkhasiat dan membantu orang lagi,besor pahala kan hehehe.Kurma pun sekarang orang beli sepanjang masa dah.Apa kelebihan buat produk jenama sendiri atau OEM dengan Al Hannan ni?

-            Design label yang menarik dan percuma untuk anda.

-            Pek berzip lock,kemas dan menarik.

-            Mempunyai carta kandungan nutrisi setiap pek.

-            Sijil halal JAKIM dan Mesti yang di miliki oleh kilang pembungkusan.

-            Barcode pada setiap bungkusan untuk memudahkan penjualan.



Menarikkan? System harga yang di berikan pun berbaloi untuk bisnes tau,jom ambil peluang jana pendapatan dengan berniaga kurma.


Kalau korang tak mahu buat produk jenama sendiri pun tak pe,pasarkan je dengan jenama Al Hannan,korang boleh jadi agen atau stokis untuk kurma Ajwa,Safawi dan Mariami mereka dengan pulangan agak lumayan juga tau.Di Al Hannan ada 2 pakej yang boleh korang ambil :

  • Sebagai Ejen - MOQ 20 pouch/unit/carton ( keuntungan - 25% )
  • Stokis - MOQ 100 pouch/ 5 carton ( keuntangan 30% )



Oh ya,kalau korang nak beli runcit pun boleh tuk makan sendiri dan hadiahkan kepada kawan-kawan,atauuuuuu korang boleh borong je terus banyak kalau nak buat bisnes macam Cik Sue cadangkan tadi,sebagai kandungan hamper ke,kiriman jambangan atau bakul hadiah ke,senang la tak payah nak beli sikit-sikit dan mahal,beli je dengan harga borong kat Al Hannan,lebih jimat kan.Hubungi je mereka untuk dapatkan harga borong terbaik.




Korang tak perlu risau dengan stok sebab diorang ni syarikat besar di daftar sebagai AL HANNAN GROUP TRADING Di Malaysia dan dimiliki sepenuhnya oleh Bumiputra,Berpengalaman luas bekerja dengan syarikat perdagangan di Yaman, Iran, Mesir, Tunisia, Arab Saudi, Palestin dan Malaysia.Insya Allah bekalan mencukupi dan stok akan sentiasa ada untuk korang berniaga.





Amacam,berminat tak? Apa-apa korang nak tahu maklumat lanjut atau nak beli runcit untuk makan sendiri,boleh klik link-link yang CikSue bagi kat bawah ni ye :


Facebook : Kurma Harga Borong Al Hannan HQ

Instagram : Kurma Premium Harga Borong

Web :  https://alhannanmarketing.com/pemborong-kurma-malaysia/

 Telefon : +6016 873 4032

 Email : sales.alhannan@gmail.com

 


Tags: Ajwa Dates,Kurma borong Malaysia, kurma borong online, Harga kurma borong,Kedai kurma ,kurma murah,kurma Malaysia, kurma online, Pembekal kurma, Jenis kurma, kurma tangkai, kurma safawi,kurma mariami,kurma ajwa,kurma premium, kurma original, penjual kurma, kurma Al Hannan,pemborong kurma, kurma jenama sendiri. 



12 comments

  1. Cantik la packaging kurma ni.. boleh jadikan sebagai gift untuk kawan². Tertarik nak try gak

    ReplyDelete
  2. Sedap semua kurmatu..memng premium..bagus ada peluang macam ni..

    ReplyDelete
  3. Ai suka kurma yang tak terlalu basah tak terlalu kering. Feel puasa dah sampai ni.

    ReplyDelete
  4. Sedapnyaa nampak kurma dia kaksue, gemuk gemukk

    ReplyDelete
  5. k.azni suka kurma ajwa .... tu yang paling suka.

    ReplyDelete
  6. Wah belum pernah try lagi Kurma Al Hannan ni. Nampak menarik, kena cuba jugak nanti.

    Jemput Singgah :BPR 2021: Permohonan Baru & Kemaskini Bantuan Prihatin Rakyat

    ReplyDelete
  7. Yang nak start berniaga tu blh la try. Menarik juga ni di smaping untuk makan2 sendiri blh juga jana pendapatan keluarga.

    ReplyDelete
  8. tgk ni baru teringat nak order adoi lupa

    ReplyDelete